Fitness

Fitnesstraining gaat “back to basic”: trainen met krachttoestellen, dumbbells, halters, kettlebells of met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht.

Krachttraining is dat wat je sterker, slanker, atletischer en fitter maakt. Werken aan je fitheid om spierkracht, souplesse en de conditie te bevorderen: krachttraining heeft een positieve invloed op de gezondheid!

Bij Yamato Gym hebben wij geen elektrische cardiomachines zoals loopbanden en crosstrainers. Voor onze cardio trainingen hebben wij immers een breed scala aan aansprekende groepslessen. Wij gebruiken bijvoorbeeld wel spinningfietsen en roeitrainers in ons lessen CrossTraining.

Het krachthonk van Yamato Gym biedt voor de gewichtheffer of crossfitter uitstekende faciliteiten om vrij te trainen. In het krachthonk zijn bovendien faciliteiten opgenomen om vrij te trainen op onder meer een bokszak en een speedbal.

Je kan bij Yamato Gym trainen in het krachthonk op maandag tot en met vrijdag van 17:00 – 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 – 12:00 uur.

Meld je aan voor een gratis proefles!