Informatie over proefles

De eerste stap is de beslissing om te gaan trainen, nu hoef je het alleen nog maar te doen… Makkelijker gezegd dan gedaan, niet dan? Hieronder vind je daarom een paar tips:

 Bouw de intensiviteit langzaam op

Een van de redenen waarom mensen vrij snel stoppen met sporten, is dat ze in het begin te veel willen doen en kunnen doen. Begin met een rustige trainingsintensiviteit en voer dit geleidelijk aan op. Het mooie van sporten bij Yamato Gym is, dat iedereen met elk niveau aan een training kan meedoen. Je kan de oefeningen zo zwaar maken als jezelf wilt. In het begin zal je zelf wat tegengas moeten geven. Geef je zelf de tijd om technieken te leren en om je conditie te verbeteren. Doe je dit niet dan raak je eerder gefrustreerd dan gemotiveerd.

Maak er een gewoonte van

Het kost tijd als je iets wil bereiken. Je weet dat je jezelf die tijd moet gunnen. Belangrijk is wel om regelmatig te trainen. Probeer dit al in het begin aan te houden. Na een tijdje trainen heb je dan alleen maar meer profijt. Als je twee keer per week kan trainen dan ben je goed bezig. Twee keer een uurtje per week trainen, dat moet je dan zeker wel in je agenda kunnen vrijhouden.

Wees geduldig

Een van de mooiste dingen van het beginner zijn is dat bijna alles wat je doet resultaat oplevert. De volgende fase is volhouden, verfijnen en doorzetten. Hiervoor moet je weer niet te snel in één keer willen. Heb geduld, blijf gemotiveerd trainen en het resultaat komt er…zeker weten!

Maak plezier

De belangrijkste tip: maak plezier. Plezier in het leven, maar ook in de trainingen…eigenlijk in alles wat je doet. Stel jouw persoonlijke doelen vast, streef naar je doelen toe, dwing jezelf tot het bereiken van die doelen…maar zorg er wel voor dat je plezier blijft hebben.

Klik hier voor een proefles!

Wat neem je mee naar jouw eerste proefles?

Je draagt tijdens vrijwel alle lessen een t-shirt en een korte sportbroek. Voor deelname aan CrossTraining heb je ook stevige sportschoenen nodig.

Jouw proefles is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Je betaalt wel een klein bedrag voor het huren van de navolgende persoonlijke uitrusting, althans indien je deze niet zelf al hebt en deze uitrusting noodzakelijk is voor de door jouw gekozen discipline:

  • €5,00 voor het gebruik van bokshandschoenen en binnenhandschoenen.

Deze materialen heb je nodig bij de lessen: cardio boxing, bokszaktraining, kickboksen, jeugd kickboksen en kids kickboxing fun.

  • €5,00 voor het gebruik van een Valente Brothers kimono.

Een kimono heb je alleen nodig bij de lessen: jujutsu.

Bereid je verder voor!

Yamato Gym is een unieke sportclub waarbij de basis de zo kenmerkende gezellige en gemoedelijke sfeer is. Wij hechten veel waarde aan de budo etiquette als behulpzaamheid, hygiëne, eerlijkheid en respect.

Yamato Gym heeft daarom huisregels opgesteld, deze regels dragen bij aan een veilig en verantwoord sportklimaat. Wij stellen het zeer op prijs als je voorafgaand aan jouw proefles onze huisregels leest.

De meeste groepslessen vinden plaats op een tatami (judomat). De lessen op de tatami volg je dan ook op je blote voeten. Om van de kleedkamer naar de tatami te lopen heb je slippers nodig, het is namelijk niet toegestaan op blote voeten buiten de tatami te lopen.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet maar stel je vragen tijdens de trainingen, mail of bel ons. Natuurlijk kan je ook altijd spontaan en zonder afspraak bij onze club langs komen, wij zullen je graag te woord staan.

Aanmelden proefles

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan hier aan en kom jouw gratis proefles bij Yamato Gym volgen.

 Na je proefles kan je een gratis proefweek volgen!

Wil jij na je geslaagde proefles een gratis en vrijblijvende proefweek? Mail dan naar administratie@yamatogym.nl.

Proeflidmaatschap voor vier weken

Jouw proefles en/of proefweek is je prima bevallen? Om aspirant-leden de kans te geven om de lessen en activiteiten vrijblijvend nog een periode van vier weken uit te proberen is een proeflidmaatschap mogelijk!

Een proeflidmaatschap stelt met name kinderen en hun ouders in staat om een weloverwogen keuze te maken voor een sportclub en een sport die zij willen gaan beoefenen.

Aan een proeflidmaatschap zijn wel kosten verbonden: een proeflidmaatschap van vier weken kost €50,00. Jij mag vier weken lang onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en activiteiten die passen bij jouw niveau en leeftijd.

Tijdens de periode van jouw proeflidmaatschap hoef je geen huurkosten voor de persoonlijke uitrusting te betalen, dat zit al helemaal in het tarief van het proeflidmaatschap inbegrepen.

Bovendien hoef je als je volledig lid wordt geen inschrijfkosten van twintig Euro meer te betalen.

Een proeflidmaatschap wordt één keer aan een aspirant-lid aangeboden en is strikt persoonlijk. Als de periode van 4 weken verstreken is heb je geen enkele verdere verplichting naar Yamato Gym.

Volledig lid worden

Alle mogelijkheden om (direct) volledig lid te worden van Yamato Gym lees je op de pagina Tarieven.