Kickboxing

De les kickboksen is een techniek & tactiek training pur sang. De lessen kickboksen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De studenten dragen tijdens de lessen beschermmaterialen zoals een bitje, tok, scheenbeschermers en natuurlijk bokshandschoenen.

In de les kickboksen leer jij stoten- en trappen te plaatsen en te verdedigen. Alles met de juiste coördinatie, balans, kracht en timing. Bovendien verbeter je ieder les weer je uithoudingsvermogen en souplesse. Naast fysiek sterker wordt je ook mentaal sterker, denk hierbij aan de ontwikkeling van mentale vaardigheden als: moed, zelfvertrouwen, zelfbeheersing en intelligentie.

Je werkt tijdens de lessen kickboksen in koppelverband. Samen met je trainingspartners oefen jij de technieken. Je helpt elkaar door elkaar de ruimte te geven om de oefeningen op een rustig tempo, verantwoord uit te voeren.

Kickboksen Techniek Training.

De studenten oefenen in de lessen de basistechnieken en de toepassing daarvan in uiteenlopende realistische situaties, dus of je voor de eerste keer, de honderdste keer of zelfs voor jouw duizendste keer bij Yamato Gym bent om een les kickboksen te volgen: er zullen bekende technieken te verfijnen zijn en nieuwe technieken te leren zijn.

Kickboxing Advanced.

De gevorderde studenten mogen ook deelnemen aan de lesuren Kickboksen Advanced. Tijdens de lesuren Kickboksen Advanced is sparren een onderdeel van de training. Sparren is het leren van een strategie om je vaardigheden zo goed mogelijk toe te passen. Het sparren valt onder de strenge supervisie van de leraar, alleen non-ego/ non-attitude sparring wordt geaccepteerd.

Kickboksen spreekt aan, inspireert, en daagt jou uit. Met kickboksen hebben wij vooral een sport die ons plezier geeft en ons stimuleert onze technieken verder door te ontwikkelen.

Meld je aan voor een gratis proefles!