Self-Defence

Yamato Gym biedt naast het kickboksen op hoog niveau lessen Self-Defense aan.

De studenten leren tijdens de Self-Defense lessen technieken die letterlijk je leven kunnen redden tijdens een gevecht op straat.

Het lesprogramma Self-Defense is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Aanvallen tijdens het staande gevecht (bewapend & ongewapend.
  • Striking & Clinching
  • Throwing
  • Grappling
  • (Jiu-Jitsu) filosofie

Fighting Foundations.

De lessen Fighting Foundations zijn techniek trainingen, waardoor de lessen geschikt zijn voor iedereen, ongeacht sekse, leeftijd of niveau. De studenten dragen tijdens de lessen een Kimono (Jiu-Jitsu pak). Regelmatig deelnemen aan de lessen Fighting Foundations is essentieel. De sleutel tot het leren van de technieken is herhaling. Uiteindelijk is het doel snel, alert en effectief te kunnen reageren met de aangeleerde technieken.

Gevorderd lesprogramma.

Studenten die tenminste 27 Fighting Foundations lessen hebben gevolgd, kunnen ook deelnemen aan het lesprogramma voor gevorderden. De lessen in het lesprogramma voor gevorderden zijn een logische aanvulling op de lessen uit het Fighting Foundations lesprogramma.

Naast bovengenoemde lesprogramma’s zijn er aparte (doelgroep specifieke) lesprogramma’s voor defensie, handhavings- en opsporingsdiensten.

Valente Brothers Study Group Holland.

Yamato Gym is een officiële Valente Brothers Study Group. The Valente Brothers zijn directe leerlingen van grootmeester Helio Gracie. Voor meer informatie over The Valente Brothers kan je de website bezoeken. Ieder jaar organiseert Yamato Gym een seminar met een van de hoofdtrainers van The Valente Brothers.

Meld je aan voor een gratis proefles!